ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa Romaniei Editia 2012 2013

Cupa României Cupa României 2012-2013 Sferturi de finala
Cupa României 2012-2013 Sferturi de finala Imprimare Email

La sediul AJF Alba, s-a desfășurat astăzi tragerea la sorți, pentru jocurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României-faza județeană. Cele 8 echipe calificate au fost împărțite în două urne,URNA A (cele mai slab clasate în campionatele sezonului anterior și organizatoarele jocurilor din sferturi): ARENA Alba Iulia (liga a V-a), CUPRIROM Abrud, RAPID CFR Teiuș și CS Ocna Mureș, respectiv URNA B: PERFORMANȚA Alba Iulia, EUROPA Alba Iulia, CSO Cugir și FC Cugir.

Programarea rezultată după tragerea efectuată de  Augustin Damian -Vicepreședinte AJF Alba și președinte al comisiei de competiții, pentru jocurile respective ce se vor disputa miercuri-4 aprilie 2012-ora 16.00:

  • Rapid CFR Teiuș 2-0 Europa Alba Iulia;
  • CS Ocna Mureș 0-6 CS Performanța Alba Iulia;
  • AS Arena Alba Iulia 2-0 FC Cugir;
  • CS Cuprirom Abrud 0-2 CSO Cugir.

În jocurile desfășurate între echipe provenite din categorii competiționale diferite, cazul jocului AS Arena Alba Iulia-FC Cugir, nu este obligatorie prevederea regulamentară cu privire la vârsta jucătorilor ( aplicabilă în cazul competițiilor din care provin echipele ).

În situaţia în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârşitul jocului şi prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungire egalitatea se menține , echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Echipele vor avea dreptul să efectueze 4 înlocuiri de jucători pe durata jocului, indiferent de competiția din care provin.