ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa României Cupa României 2014-2015 Sferturi de finală
Cupa României 2014-2015 Sferturi de finală Imprimare Email

AJF Alba vă transmite programul jocurilor din cadrul fazei județene a „Cupei României”, ediția 2014 - 2015, faza județeană.

Jocurile se desfășoară într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, considerate a fi organizatoare de joc.

În situația în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi, cu două reprize a câte 15 minute fiecare, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârșitul timpului regulamentar și începutul primei reprize de prelungiri. Dacă după reprizele de prelungiri, egalitatea persistă, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

În cadrul sferturilor de finală, vor participa cele 7 echipe calificate din optimile de finală (AS Național Rădești, CS Arena Alba Iulia, AS Inter Ciugud, AS Dalia Sport Daia Română, CS Performanța Alba Iulia, CS Olimpia Aiud și AS Viitorul Sântimbru), plus CS Industria Galda de Jos care s-a calificat în sferturile de finală fără joc (AFC Cugir a fost neprogramată din cauza retragerii din campionatul Ligii a IV-a).

Sferturile de finală se vor desfășura miercuri, 30 aprilie 2014, de la ora 17:00.

Astfel, partidele programate în sferturile de finală sunt:

AS Inter Ciugud 3-0 AS Viitorul Sântimbru

AS Național Rădești 1-4 AS Dalia Sport Daia Română

CS Arena Alba Iulia 2-0 CS Olimpia Aiud

AS Industria Galda de Jos 2-0 AS Performanța Alba Iulia d.p.

Semifinalele Cupei României vor avea loc în data de 14 mai 2014, urmând ca finala să se dispute în data de 7 iunie 2014.