ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa României Cupa României - etapa 3
Cupa României - etapa 3 Imprimare Email

În etapa a III-a a Cupei României, faza județeană, vor participa 9 echipe de Liga a V-a (patru din seria I, trei din seria a II-a și două din seria 3) calificate după etapa a II-a (vezi rezultatele AICI) și 9 echipe de Liga a IV-a. Jocurile vor fi organizate pe terenurile echipelor de Liga a V-a.

Echipele NU sunt obligate să respecte condițiile de vârstă ale jucătorilor, impuse de regulamentul competițiilor în care participă, fiind vorba de întâlniri între echipe din ligi diferite. Pot fi efectuate pe parcursul jocului maxim 4 înlocuiri de jucători! 

Etapa a III-a se va desfășura în 20 și 22 octombrie 2015 (marți și joi), de la ora 15:30, iar meciurile sunt următoarele:

Marți - 20.10.2015, ora 15:30

AS HIDROMECANICA ȘUGAG 6-0 AS ENERGIA SĂSCIORI

AS PROGRESUL FĂRĂU 1-7 CS RAPID CFR TEIUȘ

AS NICOLAE LINCA CERGĂU 1-3 AS DALIA SPORT 2005 DAIA ROMÂNĂ

Joi-22.10.2015, ora 15:30

AS DACIA MIHALȚ 3-1 CS CIL BLAJ

CS SPICUL BUCERDEA 0-3 AS GAZ METAN VALEA LUNGĂ

ACS INDUSTRIA GALDA II 2-3 AFC UNIREA 1924 ALBA IULIA

AS FORTUNA LUNCA MUREȘULUI 3-0 CS OCNA MUREȘ

AS NAȚIONAL RĂDEȘTI 3-6 AS INTER CIUGUD

AS LIMBENII LIMBA 0-3 ACS VIITORUL SPICUL 2014 DAIA ROMÂNĂ

În optimile de finală se vor întâlni cele 9 echipe calificate după etapa a III-a, la care se vor adăuga celelalte 7 echipe de liga a IV-a, care s-au clasat în ediția trecută de campionat pe locurile 2-8: AS Mureșul Vințu de Jos, CS Olimpia Aiud,  ACS Șurianu 1945 Sebeș, AS Viitorul Sântimbru, CS Cuprirom Abrud, AS Euro Șpring, ASC Pianu 2013, acestea urmând să fie împerecheate prin tragere la sorți.

Dacă vremea va permite, jocurile din optimile de finală vor avea loc după terminarea campionatului ligii a V-a și a IV-a, în 05-06.12.2015, de la ora 11:00, iar dacă vremea în decembrie se va anunța potrivnică, vor fi programate în luna martie, în timpul săptămânii (decizia umând să fie luată de Comitetului Executiv, care va avea loc în luna noiembrie).

INFO:

În situația în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârșitul jocului și prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungiri egalitatea se menține, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

 

IMPORTANT !!!

 

* În data de 25 august 2015, a avut loc ședința Comitetului Executiv de Urgență a Federației Române de Fotbal, astfel s-a hotărât ca: "În competițiile de seniori în cadrul cărora se utilizează și jucători juniori, identificarea acestora se va face pe baza carnetului de legitimare", conform punctului 9, din hotărârea comitetului de urgență. Toate decizile pot fi citite AICI.

 

Astfel că în competițiile de seniori, jucătorii juniori nu vor mai fi obligați să prezinte decât carnetul de legitimare (fără carte de identitate sau pașaport în copie sau original, cum era prevăzut în ROAF, la articolul 49, alin.1, teza finală).

 

În ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba, din data de 07.08.2015, s-au hotărât următoarele:

 

1. Costurile baremurilor de arbitraj și observare + indemnizația de transport a delegației, vor fi suportate în mod egal de către ambele echipe, conform art. 30 alin.13 din R.O.A.F.

 

2. Începând cu faza sferturilor de finală a Cupei României - faza județeană-, baremurile de arbitraj și observare vor fi aceleași cu baremurile de la Liga a IV-a.

 

3. Conform articolului 30 alin. 15 din R.O.A.F. : "Echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea excluderii lor din campionatul în care participă".