ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Campionatul Munților Apuseni 2017 (ediția a VIII-a) a ajuns în faza sferturilor de finală. Vezi care sunt echipele calificate:
Campionatul Munților Apuseni 2017 (ediția a VIII-a) a ajuns în faza sferturilor de finală. Vezi care sunt echipele calificate: Imprimare Email
Luni, 17 Iulie 2017

Duminică, 30 iulie 2017, vor avea loc jocurile din cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Munților Apuseni (ediția a VIII-a), fotbal pe teren redus pentru zona rurală. Au plecat la drum în actuala ediție, 15 echipe de copii și 15 echipe de seniori din: Bistra, Horea, Ciuruleasa (grupa A), Sălciua, Sohodol, Almașu Mare, Roșia Montană (grupa B), Arieșeni, Lupșa, Bucium, Avram Iancu (grupa C), Poiana Vadului, Vadu Moților, Albac, Vidra (grupa D).vadu motilor

După faza grupelor, în urma jocurilor disputate și a clasamentelor finale din grupă, din cele 30 de echipe înscrise, reprezentând localitățile menționate, au mai rămas în luptă pentru faza sferturilor de finală echipele clasate pe primele două locuri din grupe, adică: Bistra și Ciuruleasa (din grupa A), Sălciua și Sohodol (din grupa B), Avram Iancu și Lupșa (din grupa C), Vadu Moților și Vidra (din grupa D) la juniori, iar la seniori: Bistra și Horea (din grupa A), Sălciua și Sohodol (din grupa B), Arieșeni și Lupșa (din grupa C), Poiana Vadului și Vadu Moților (din grupa D).

Se remarcă faptul că echipele din Bistra, Lupșa, Sălciua, Vadu Moților și Sohodol s-au calificat atât la juniori, cât și la seniori.

Rezultatele înregistrate și clasamentele finale din grupe le vedeți AICI.

Conform criteriului de împerechere a jocurilor din sferturile de finală, duminică - 30 iulie, la Ciuruleasa și Sălciua, vom avea următoarele jocuri:

Teren sintetic Ciuruleasa: 

  • ora 16.00: Bistra 7-0 Lupșa (copii);
  • ora 17.00: Bistra 3-3 (3-4 dldd)Lupșa (seniori);
  • ora 18.00: Ciuruleasa 2-2 (2-0 dldd) Avram Iancu (copii);
  • ora 19.00: Horea 4-3 Arieșeni (seniori);

Teren sintetic Sălciua:

  • ora 16.00: Sohodol 0-25 Vadu Moților (copii);
  • ora 17.00: Sohodol 0-3 Poiana Vadului (seniori);
  • ora 18.00: Sălciua 4-0 Vidra (copii);
  • ora 19.00: Sălciua 1-2 Vadu Moților (seniori).
Echipele calificate din sferturile de finală se vor întâlni în etapa semifinalelor, duminică 6 august la Bistra, iar finalele se vor disputa în premieră pe terenul sintetic din comuna Vadu Moților (foto), duminică 13 august. Terenul sintetic de la Vadu Moților este cel mai nou teren sintetic din zona Munților Apuseni, iar începând cu acest an, acesta dispune și de o cochetă tribună cu aproximativ 100 de locuri pe scaune.
Albumul foto îl puteți vedea pe pagina de facebook a Asociației Județene de Fotbal Alba sau accesând linkul de AICI, dacă doriți să vedeți pozele de la etapa a III-a.