ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri A trecut în neființă, la vârsta de 64 de ani, fostul arbitru divizionar și observator de arbitri: Ștefan Vescan. Dumnezeu să-l odihnească !!!
A trecut în neființă, la vârsta de 64 de ani, fostul arbitru divizionar și observator de arbitri: Ștefan Vescan. Dumnezeu să-l odihnească !!! Imprimare Email
Miercuri, 13 Decembrie 2017

Asociația Județeană de Fotbal Alba, anunță cu tristețe, trecerea în neființă, în data de 13.12.2017, a fostului arbitru divizionar și observator de arbitri: Ștefan Vescan, acesta făcând parte din Comisia Județeană a Arbitrilor Alba, timp de 40 de ani. RIP Fane Vescan

Nea Fane, așa cum îl știau toți iubitorii fotbalului și nu numai, a dus în ultimii ani de viață o luptă grea, cu o boală necruțătoare, o luptă pe care a dus-o cu zâmbetul pe buze, parcă nedorind să ne îngrijoreze cu problemele lui, nefiind întâlnire, sau convorbire telefonică, care să nu se lase cu o serie de bancuri marca "Nea Fane".

Acum cateva săptămâni, contactându-l telefonic, pentru a ne spune cum se simte, dorind să mergem să îl vedem, ne-a rugat să mai așteptăm puțin și să mergem când se va simți mai bine, probabil pentru că nu vroia să îl vedem bolnav, spunându-ne că ne va suna el când să mergem...dar din păcate am așteptat prea mult acel telefon, care nu a mai venit.

Nea Fane, noi vă promitem că nu vă vom uita niciodată și ne vom aduce mereu aminte de dumneavoastră, cu zâmbetul pe buze, așa cum vă plăcea mereu să ne vedeți.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate! 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Pentru cei care doresc să îl conducă pe ultimul drum, vă informăm că slujba de înmormântare va avea loc Vineri (15.12.2017) -ora 12:00- la Cimitirul Ortodox din municipiul Aiud.