ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE FOTBAL ÎN SALĂ 2018 (EDIȚIA a III-a)
CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE FOTBAL ÎN SALĂ 2018 (EDIȚIA a III-a) Imprimare Email
Vineri, 15 Decembrie 2017

 

Asociația Județeană de Fotbal Alba va organiza în perioada ianuarie- februarie 2018, Campionatul Județean de Fotbal în Sală (ediția a III-a).futsal poza bun

Vor avea drept de participare jucătorii legitimați la echipele afiliate în cadrul AJF Alba, iar sistemul competițional va fi ales în funcție de numărul echipelor înscrise. Echipele vor fi compuse din jucători legitimați și vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimați. Regulamentul va avea la bază: Regulamentul de Organizare a Competițiilor de Futsal și  Legile Jocului (futsal) și Regulamentul Județean.

Pot participa echipe din Liga 4, Liga 5 și Juniori (cu vârsta minimă: 15 ani împliniți), repartizate pe grupe, după criteriul geografic.

Reprezentanții echipelor care doresc să participe sunt rugați să anunțe în scris sau telefonic secretariatul AJF Alba, până vineri 12.01.2018 !!!

* Calendarul poate fi modificat în funcție de numărul echipelor participante;

** Echipele participante vor avea denumirea clubului/asociației afiliate la AJF Alba;

*** Pot participa și membrii din cadrul cluburilor (președinte, vicepreședinte, secretar, antrenor, etc.), pe bază de buletin și adeverință medicală.

Taxă de participare / echipă = 100 lei, barem de arbitraj 20 lei brut/meci/arbitru, asistență medicală = 5 lei/meci de echipă.

Regulamentul îl puteți citi AICI.

Situația financiară a echipelor o puteți vedea AICI.

Tabel nominal futsal.doc

Albumul foto din ediția 2017, îl puteți vedea AICI.