ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

ajfab-uefa-grassroots

Programul Grassroots Cupa AJF Alba, pentru scolile speciale
Cupa AJF Alba, pentru scolile speciale Imprimare Email

DVCI1419-001În deschiderea primei ediții a Supercupei AJF Alba: EUROPA Alba Iulia-Arena Alba Iulia (rezultat final 5-1 pentru Europa), disputată vineri 10 august, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia s-a desfășurat încă o acțiune pentru copiii de la școlile speciale (probleme sociale) din județ. Cupa AJF Alba a reunit patru echipe de această dată: Grup Școlar ”Timotei Cipariu” Blaj, Centru de Servicii Sociale ”Sfânta Veronica” Dumbrava, Centrul școlar pentru Educație Incluzivă Alba Iulia și Complexul de Servicii Comunitare Aiud. Față de prima acțiune organizată la Blaj, în 8 iunie, cu ocazia finalului de sezon 2011-2012, echipele școlilor: Servicii Comunitare pentru Protecția Copilului Blaj și LPS Sebeș nu au putut participa, din cauza faptului că au copiii în vacanță...pe la părinți, sau pe la rude!

În urma rezultatelor înregistrate:

  • Grup Școlar ”Timotei Cipariu” Blaj-CSEI Alba Iulia 6-0;
  • CSS ”Sfânta Veronica” Dumbrava-CSC Aiud 9-0;

în finala mică s-au întâlnit CSC Aiud-CSEI Alba Iulia, rezultatul fiind 1-0 pentru CSC Aiud, iar în finala mare Grup Școlar ”Timotei Cipariu” Blaj a câștigat cu scorul de 2-0 jocul cu CSS ”Sfânta Veronica” Dumbrava. Mai trebuie menționat faptul că echipa din Aiud a avut în componență și fete!

Clasamentul final :

  1. Grup Școlar ”Timotei Cipariu” Blaj;
  2. Centrul de Servicii Sociale ” Sfânta Veronica” Dumbrava;
  3. Complexul de Servicii Comunitare Aiud;
  4. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alba Iulia.

Toate echipele au primit mingi, diplome, trofee, medalii și tricouri personalizate cu competiția respectivă, iar fotografiile surprinse le vedeți AICI.