ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa Regiunilor AJF Alba - AJF Vrancea, în semifinalele „Cupei Regiunilor 2013”
AJF Alba - AJF Vrancea, în semifinalele „Cupei Regiunilor 2013” Imprimare Email

Alba - Maramures-30Astăzi, la Brașov, în urma întâlnirii președinților AJF, s-a tras la sorți semifinalele Cupei Regiunilor 2013. Sorții au decis ca AJF Alba să întâlnească AJF Vrancea, într-un joc care se va disputa la Brașov, pe stadionul „Forex”, pe 13 noiembrie 2013, ora 14:00.

După un parcurs excelent al selecționatei județului Alba în cadrul Cupei Regiunilor 2013, echipă care a reușit să strângă 12 puncte din tot atâtea posibile și un golaveraj de 7-0, AJF Alba va întâlni selecționata similară a Vrancei asta datorită acestui parcurs excelent și grație celor 31 de jucători care au zis „prezent” la convocările antrenorilor Alin Hăncaș Adrian Bicheși și Ion Ilie. 

Cei trei antrenori vor avea o misiune extrem de dificilă în convocarea jucătorilor pentru semifinale, deoarece toți cei prezenți s-au dăruit exemplar și datorită lor s-a ajuns în această fază a competiției. Sperăm ca după acest weekend sa nu existe accidentări și spiritul „fair-play-ului” să fie în permanență pe toate terenurile județului Alba. În cealaltă semifinală, AJF Brașov va întâlni AJF Prahova și sperăm că una dintre aceste echipe va fi adversara noastră în finala competiției.