ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa României Cupa României - Finala
Cupa României - Finala Imprimare Email

AJF Alba vă transmite programul finalei fazei județene a „Cupei României”, ediția 2016-2017.

Jocul se desfășoară într-o singură manșă, pe stadionul Dragostei-Soda, din localitatea Ocna Mureș, organizatoare fiind AJF Alba.

În cadrul finalei, vor participa cele două echipe calificate din semifinale (AS Hidromecanica Șugag și AS Viitorul Sîntimbru).

Finala se va desfășura duminică, 12 iunie, de la ora 17:30.


AS HIDROMECANICA ȘUGAG - AS VIITORUL SÎNTIMBRU

INFO:

1. Costurile baremurilor de arbitraj și observare + indemnizația de transport a delegației, vor fi suportate în mod egal de către ambele echipe, conform art. 30 alin.13 din R.O.A.F.

2. Începând cu faza sferturilor de finală a Cupei României - faza județeană-baremurile de arbitraj și observare vor fi aceleași cu baremurile de la Liga a IV-a.

3. Conform articolului 30 alin. 15 din R.O.A.F. : "Echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea excluderii lor din campionatul în care participă".

4. Echipele NU sunt obligate să respecte condițiile de vârstă ale jucătorilor, impuse de regulamentul competițiilor în care participă, dacă este vorba de întâlniri între echipe din ligi diferite.

5. În cadrul întâlnirii echipelor de liga a IV-a se va folosi pe toată durata jocului un jucător născut în 1996 sau mai mic. 

6. Pot fi efectuate pe parcursul jocului maxim 4 înlocuiri de jucători, la toate jocurile.

7. În situația în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârșitul jocului și prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungiri egalitatea se menține, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.