ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba organizează un nou curs de licență C-UEFA, în perioada martie - iunie 2022, data limită de înscriere este 21 februarie
Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba organizează un nou curs de licență C-UEFA, în perioada martie - iunie 2022, data limită de înscriere este 21 februarie Imprimare Email
Miercuri, 19 Ianuarie 2022

Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba organizează un nou curs de licență C UEFA, în perioada martie - iunie 2022, data limită de înscriere este 21 februarie 2022, ora 15:00, iar examenul de admitere (proba scrisă și proba practică) va avea loc în Alba Iulia, în luna martie 2022. Examenul final va avea loc în luna iunie 2022. Datele exacte se vor comunica candidaților în timp util.

Dosarul trebuie să conțină următoarele documente:Absolventi 2021 lic c

 

 

 • Cereri de înscriere - click aici;
 • Foto copie după actul de identitate sau pașaport;
 • Copie legalizată după diploma de bacalaureat;
 • Cazier judiciar (originalul);
 • Dovada medicală din care atestă că este sănătos clinic și apt pentru efort fizic (originalul);
 • Aviz medical care să ateste că este apt din punct de vedere psihologic;
 • 2 fotografii 3/4 (pe suport de hârtie foto și electronic - jpg/png);
 • Taxă de înscriere 50 lei;
 • Taxa de curs (se va achita doar de către cei admiși) - 350 lei
 • Numărul maxim de locuri este de 25 pentru o serie de curs.
 • Dosarele se depun la sediul AJF Alba. Informații suplimentare la tel.: 0741 046 153 - Mihai Țîra - secretar Comisia Tehnică.
Pentru cetățenii străini:
- Test de limba română;
- Traducerea legalizată și echivalarea documentelor de studii conform legii nr. 200/2004.
Pentru cetățenii români care au absolvit studiile în alte state:
- Traducere legalizată și echivalarea documentelor de studii conform legii nr. 200/2004.

Examenul va consta din probă scrisă și probă practică,ambele cu nota de trecere 5. Proba scrisă - test grilă, întrebări de cultură generală. Proba practică- circuit tehnic în limită de timp și un joc de fotbal.

Instrucțiuni - click aici.

Manual de cultură fotbalistică - click aici

Legile jocului - click aici

Foto promoția 2021

Info

Din acest an, fiecare club va transmite prin formularul de actualizare date, cine este antrenor la fiecare categorie și va înregistra un contract de activitate sportivă/volutariat. Arbitrii vor verifica înaintea începerii jocului și vor menționa dacă persoana trecută în raport ca antrenor se află și fizic pe banca tehnică, iar în cazul abaterilor, cluburile vor suporta o penalitate sportivă la fiecare abatere, conform RD. Delegatul va atașa împreună cu carnetele jucătorilor și carnetul cu viză anuală 2022 și licența valabilă. Persoanele admise la cursul de obținere a Licenței C, vor primi la cerere o adeverință, pentru a putea ocupa loc pe bancă în calitate de antrenor.

Vă informăm că în perioada 14-25 februarie, Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba, va organiza cursuri de perfecționare pentru toți instructorii posesori de Licența UEFA - C. Mai multe informații puteți citi AICI.

 

Președinte

Comisia Tehnică

Alin HANCĂȘ