ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Reglementări Comunicate
Comunicate
13.12.2018 - Ședință de Birou Executiv Imprimare Email

Se convoacă Biroul Executiv, conform art. 41 din Statutul AJF Alba, în data de 13.12.2018 (joi), ora 16:00, la sediul AJF Alba, cu următoarea ordine de zi:

Citeşte mai mult...
 
Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba, convocată pentru joi, 1 iunie 2017, la ora 17:00 !!! Imprimare Email

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR AFILIAȚI

AI ASOCIAȚIEI JUDEȚENE DE FOTBAL ALBA

               I.

            Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile art. 30 din Statutul AJF Alba, Biroul Executiv a hotărât, în ședința din 28 aprilie 2017, Convocarea Adunării Generale Extraordinare a Asociației Județene de Fotbal Alba pentru ziua de joi, 1 iunie 2017, ora 17:00, la sala de evenimente Galaxy (Sântimbru, şoseaua DN1, km 387), cu următoarea ordine de zi:

 

Citeşte mai mult...
 
Comunicat cu privire la litigiul "AJF Alba-CS Ocna Mureș-Cotoară Gabriel Ilie" Imprimare Email

În fapt, la data de 10.04.2017, a fost înregistrat la sediul Asociației Județene de Fotbal Alba, sub nr. 200/10.04.2017, înscrisul identificat ca fiind “Adresa nr. 69/10.04.2017”, prin care Clubul Sportiv Ocna Mures, prin “ ... reprezentantul în relația cu AJF Alba, dl. Sorin Corpodean – Președinte Secția Fotbal – declanșează procedura Moțiunii de Neîncredere, conform art. 29 (3) din Statutul AJF Alba ...”, demersul Clubului fiind determinat, în opinia reprezentantilor săi legali, și conform celor arătate in cuprinsul Adresei sus-mentionate, “ ... ca urmare a incalcarii Statutului AJF Alba si a Regulamentelor in vigoare (RD si RSTJF), de catre Comisiile de lucru din cadrul AJF Alba si a analizării, cu rea-credință, a litigiului dintre CS Ocna Mureș si jucătorul Cotoară Gabriel Ilie ...”.

Astfel, pentru a lămuri, pe deplin, întregul context juridic generat de demersul Clubului Sportiv Ocna Mures și întreaga situație, de fapt și de drept, care a luat naștere, întelegem să informăm membrii afiliați la Asociatia Județeană de Fotbal Alba cu privire la urmatoarele aspecte:

Citeşte mai mult...