ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri PERFORMANȚA ARE VIITOR! Vino duminică, 1 aprilie 2018, ora 10:00, la Arena Cugir, pentru preselecțiile organizate de Gillette și Federația Română de Fotbal!
PERFORMANȚA ARE VIITOR! Vino duminică, 1 aprilie 2018, ora 10:00, la Arena Cugir, pentru preselecțiile organizate de Gillette și Federația Română de Fotbal! Imprimare Email
Vineri, 23 Martie 2018

''PERFORMANȚA ARE VIITOR''

ARENA CUGIR

- 01.04.2018 -

AJF Alba dorește să vă informeze despre acțiunea de selecție care va avea loc la Cugir, pe Arena Cugir, duminică 1 aprilie 2018, începând cu ora 10:00.gilette

În cadrul proiectului de scouting dezvoltat de Federația Română de Fotbal și Gillette, tinerii fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani vor avea ocazia să îi impresioneze pe scouterii Federației Române de Fotbal.

Cei mai buni jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia , pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază ''Ciutat Esportiva Joan Gamper'' a FC Barcelona.

''ÎMPREUNĂ SUNTEM FOTBAL''

La acțiunea de selecție de la Cugir pot participa copii cu varste între 10 si 14 ani (vârstă împlinită până la data de 31 iulie 2017), băieți sau fete, legitimați la cluburi sau nelegitimați.
Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de unul dintre părinți, tutore sau antrenor (să fie însoțiți de o persoană majoră).

La această acțiune vor participa copii din județele: Hunedoara, Sibiu și Alba.

http://www.frf.ro/comunicate/comunicate-frf/performanta-are-viitor-judetele-dolj-alba-si-arad-vor-gazdui-ultimele-trei-preselectii-ale-sezonului-2017-2018-id23592.html